FABRIZIO DELIVER FOOD

FABRIZIO DELIVER FOOD Fabrizio Deliver Food

zamów jedzenie online

Ostatniaopinia


3,5 gwiazdek z 71 opinii

Wszystkie opinie pochodzą od klientów Pyszne.pl, którzy zamówili z Fabrizio Deliver Food. Chcesz wiedzieć więcej? Dowiedz się więcej

16 cze 2022 o 10:04 Makaron spalony, pizza niedopieczona,sos pomidorowy wylewał się podczas jedzenia. Totalnie niezjadliwe. Znaczne pogorszenie jakości. Niestety ostatni raz zamówiłem.
1 cze 2022 o 21:54 Miało być 90 minut ale było 3.5 godziny Dodatkowo brakowało jednej porcji
24 kwi 2022 o 8:23 Przepychota Wszystko świeże, smaczne, pachnące! Dla mnie najlepsza włoska knajpa
13 lut 2022 o 23:08 Niestety poprzednie opinie się potwierdziły: pizza zimna, dodatków jak na lekarstwo, ciasto niezbyt smaczne. To moje pierwsze i ostatnie zamówienie w tej restauracji, nie polecam nikomu.
17 sty 2022 o 19:24 Bardzo dobra pizza.
10 sty 2022 o 18:26 Rozgotowany makaron, w daniu ze szpinakiem i łososiem bardzo mało szpinaku ale dużo łososia.
3 sty 2022 o 15:26 Drugi raz natrafiłem na znacznie mniejsze porcje jak na miejscu w Restauracji. Do tego smak dań odbiega od siebie za każdym razem.
22 lis 2021 o 18:13 Prze-pysz-ne jak zwykle!
9 paź 2021 o 22:33 Przypalona pizza na brzegach, natomiast burger mial mieso mega przypalone, ze jadlo sie jak podeszwe , bulka tez byla sucha i smakowala jak suchar. Jestem mega zawiedziona. Jakość i smak mega sie pogorszyly ostatnimi czasy.
8 paź 2021 o 22:47 Zamowione 2x diavola 1x con carne z sosami czosnkowymi. Przyjechało diavola z tanim lagodnym salami. Con carne z bolognese nawierzchu,zamiast jalapeno nawalone tabasko. Sosów czosnkowych oczywiście brak. Czas dojazdu prawie 2h. Nie polecam
26 sie 2021 o 19:33 Czekam już 3h a jedzenie jeszcze nie dotarło, próbuje się cały czas dodzwonić do restauracji ale nikt nie odbiera… jestem zażenowany nie wiem skąd macie tyle gwiazdek ?! Proszę o zwrot pieniędzy zamówienie zostało opłacone z góry.
20 cze 2021 o 18:00 Kaszka manna wszędzie. Pod pizzą ninja pizzy. Nie lubię i nie polecam. Margarita sucha jak wiór, niemalże bez sosu, bliżej jej do foccaci.